torstai 3. syyskuuta 2015

Holatsut vaan sullekin!Herättelenpä henkiin uinuvan matkalaukkupedon ja totean, että we're back in business! Ja sen bisneksen nimi on siis matkailu! Hei me matkaillaan lapsen kanssa, osa 36 on siis taas tapahtunut ja niin kuin otsikosta saattaa päätellä, kohde on Espanja.

Tässä parin viime vuoden aikana emme ole olleet pelkästään kotona murjottamassa, vaan olemme olleet ainakin lumilomalla Lapissa, vähän Tukholmassa (taas), Espanjassa ja... synnytyslaitoksella. Kyllä. Matkailijoita ei olekaan enää kolme, vaan meitä on neljä. On siis Opas eli minä eli maailman kaikkitietävin matkailija. On Vapaamatkustaja eli mies, joka kantaa laukkuja. On Käsimatkatavara eli lapsi nro 1. Ja nyt on myös Nyssäkkä eli lapsi nro ykkösen pikkusisarus.

Tällä kombolla olemme päätyneet jälleen Espanjaan. Kohde valikoitui sillä perusteella, että täällä on mahdollisuus majailla klaanimme loma-asunnolla suomalaisten paratiisikaupungissa Fuengirolassa. Kävimme täällä ensimmäisen kerran v. 2014 keväällä ja nyt sitten vuotta myöhemmin buukkasimme matkamme näin elo-syyskuun vaihteeseen - ihan vain siksi, että Suomen heinäkuussa oli niin vilu. Ja koska emme jaksaneet muutakaan järjestää. Ja koska täällä asunnolla on kaikki lapsifasiliteetit kunnossa. Niin että siksi.

Mutta lähdetäänpäs Fuengirolaan... heti, kun saan tapas-mahani pois näppäimistön päältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti